Tel argoni

Tel argoni

Në Megatek gjeni tel argoni në një gamë të gjerë të përshtatshme për saldimin e natyrave të ndryshme të çelikut apo inoksit dhe me standarte të ndryshme operimi, në varësi të pastërtisë së metalit, sforcimit të aplikuar, këndit të operimit apo spesorit që do të saldohet. Gamë e cila përfaqësohet nga marka të ndryshme për të plotësuar kërkesat e amatorëve dhe profesionistëve të fushës së konstruksioneve metalike dhe riparimit.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved