Krëhër dhe Furça

Krëhër dhe Furça

Në Megatek do të gjeni krëhëra dhe furça që mund të përdoren në flokë kaçurrelë apo të drejtë, si dhe ambiente në profesionale dhe jo profesionale. Nëse akoma nuk e keni gjetur krëhërin apo furçën e përshtatshme për flokët tuaja, tani keni mundësinë të zgjidhni mes modeleve të ndryshme që sjellim për ju.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe