Tub dhe kanalina elektrike

Tub dhe kanalina elektrike

Për të bërë një projekt elektrik sa më estetik dhe për të drejtuar telat në mur përdoren tubat dhe kanalinat. Në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri tubash dhe kanalinash të përbëra nga materiali PVC, të cilat bëjnë të mundur fshehjen e kabujve dhe mbrojtjen nga kushtet e ndryshme atmosferike.

Items 1-28 of 175

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 175

Faqja
për faqe
</