Kapakë për kavanoza

Kapakë për kavanoza

Kapakët për kavanoza janë një aksesor i domosdoshëm për biznese që prodhojnë ushqime të ambalazhuara apo edhe për përdorim familjar. Megatek ofron një varietet të kapakëve për kavanozë, të cilët shërbejnë për ruajtjen dhe etiketimin e ushqimeve të ndryshme të bëra në shtëpi.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved