Pasqyra për koridor

Pasqyra për koridor

Kur të dilni nga shtëpia gjithmonë sigurohuni që të dukeni mirë nga koka tek këmbët! Sepse për ne pasqyrat janë jo vetëm një dekor unik për shtëpinë, por edhe një pjesë mjaft funksionale e saj. Në Megatek do të gjeni pasqyra koridori me përmasa të ndryshme dhe dizenjo elegante.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved