Kontenitor

Kontenitor

Kur vendosni të bëni verë apo pije të tjera, një nga vendimet e para kryesore është se çfarë do të përdorni si një enë fermentimi. Për shumicën e prodhimeve të verës, do t'ju duhet një kontenitor primar dhe një kontenitor për vjetërimin e verës. Enët mbajtëse të përshtatshme për të dy këto procese ofrohen në Megatek në një larmi materialesh dhe në madhësi të ndryshme.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved