Penela për bojë vaji

Penela për bojë vaji

Në Megatek do të gjeni një larmi penelash për bojë vaji, duke përmbushur të gjitha nevojat dhe kërkesat e amatorëve por edhe profesionistëve. Këtu do të gjeni penela me fije natyrale dhe butësi maksimale, idealë për aplikimin e ngjyrës në sipërfaqe të mëdha duke mos lënë vijëzime në telajo, si dhe penela me fije mjaft rezistente dhe të forta për përzierjet e ndryshme.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved