Sergjenë druri

Sergjenë druri

Për të shfrytëzuar hapësirat e ndryshme të ambienteve të brendshme, në Megatek do të gjeni sergjenë druri të përshtatshëm për shtëpitë apo zyrat tuaja. Sergjenët e drurit kanë përdorim funksional dhe dekorativ, si edhe janë rezistentë ndaj përdorimit. Materiali prej druri shton një stil modern ose klasik në ambientet tuaja.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved