Qirinj ditëlindje

Qirinj ditëlindje

Bashkë me ëmbëlsirën/tortën e ditëlindjes, vijnë si pjesë e pandashme dhe qirinjtë! Nuk ka se si të mungojë momenti i shprehjes së një dëshire dhe fryrjes së qirinjve me shpresën për tu realizuar dëshira. Në Megatek do të gjeni qirinj të veçantë për ta bërë momentin akoma më të këndshëm.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved