Pompa spërkatëse me bateri

Pompa spërkatëse me bateri

Një pompë spërkatëse me bateri u ofron të apasionuarve pas kopshtarisë avantazhin e transportueshmërisë dhe lehtësi në përdorim. Në Megatek do të gjeni pompa spërkatëse me bateri, të cilat kanë kapacitete të ndryshme mbajtëse dhe përdoren për spërkatjen e insekticideve, pesticideve dhe fungicideve të tretura në ujë apo për spërkatjen e fertilizuesve të ndryshëm.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved