Mjete peshkimi

Mjete peshkimi

Kapni limitet tuaj me pajisjen e duhur të peshkimit! Nëse ju peshkoni nga një varkë, skelë peshkimi apo anije, ju duhen artikujt e duhur për të kapur peshqit si dhe duhet të jenë të përshtatshëm për llojin e peshkimit që po bëni. Këtu do te gjeni kallamë dhe makineta, filispanjë, grepa, imitues, plumbçe për të gjitha teknikat tuaja të peshkimit.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved