Pompa spërkatëse

Pompa spërkatëse

Për t’u kujdesur si duhet për vreshtat, pemët frutore apo bimët e mbjella në kopshtin tuaj, përzgjidhni pompa spërkatëse nga koleksioni i pajisjeve të kopshtarisë që Megatek ofron. Pompat spërkatëse janë të disponueshme në modele dhe kapacitete të ndryshme dhe përdoren për spërkatjen uniforme të tretësirave me bazë uji të insekticideve, fungicideve dhe pesticideve.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved