Ndriçim për kamping

Ndriçim për kamping

Në kamping nuk është diçka e pazakontë që të gjendemi në errësirë totale dhe ndonjëherë mund të jetë vërtet e frikshme. Për këtë kemi sjellë në Megatek ndriçues posaçërisht për kamping, të cilat janë mjaft praktike dhe të lehta në peshë. Ato do t'ju sjellin ndriçimin e dëshiruar.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved