Lopata noti

Lopata noti

Lopatat e notit janë një nga aksesorët kryesorë të verës, që nuk mungojnë asnjëherë për të gjithë aventurierët e ujit dhe të apasionuarit pas zhytjes. Të prodhuar nga materiale cilësore e të kontrolluara, lopatat e notit në Megatek lejojnë zhytje të lehtë e të sigurtë për këdo që di të notojë dhe ka pasion botën nënujore.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved