Dyer firzamonike

Dyer firzamonike

Dyert e palosshme ose dyert fizarmonikë mund të përdoren si ndarëse të brendshme ose të jashtme të dhomave dhe janë të përbëra nga një larmi materialesh. Në Megatek do të gjeni dyer fizarmonikë të stileve dhe përmasave të ndryshme, të përshtatshme për hapësirat e brendshme të shtëpive tuaja.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe