Tuba HDPE

Tuba HDPE

Tubat HDPE të brinjëzuar janë të përshtatshme për përdorim në strukturat nëntokësore. Ato janë relativisht të lehtë duke lejuar transportin dhe instalimin më të lehtë dhe më pak të kushtueshëm. Janë mjaft të fortë në material dhe për këtë arsye nuk janë të ndjeshëm ndaj çarjeve gjatë instalimit. Gjithashtu tubat HDPE të brinjëzuar kanë një sipërfaqe të lëmuar, e cila është rezistente ndaj gërryerjes, korrozionit dhe pastrimit kimik.Tubi HDPE i brinjëzuar është strukturisht i fortë dhe ka aftësinë të mbështesin ngarkesa të mëdha.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved