Korrektues për fytyrën

Korrektues për fytyrën

Edhe pse keni aplikuar fondatinë në fytyrën tuaj, sërish mund të keni nevojë për një korrektues për të mbuluar ato defekte të dukshme dhe të theksuara siç mund të jenë njollat e fytyrës apo rrathët e zinj poshtë syve. Në Megatek mund të zgjidhni mes varianteve të lëngshëm ose stick, sipas preferencave tuaja.

28 Items

për faqe

28 Items

për faqe