Sete manikyr pedikyr

Sete manikyr pedikyr

Proçesi i manikyrit dhe pedikyrit shpesh herë neglizhohet, duke mos i kushtuar kështu vëmendjen e duhur thonjve. Setet manikyr pedikyr ju vijnë në ndihmë për të trajtuar me kujdes thonjtë tuaj për të qenë sa më të shëndetshëm dhe për një pamje sa më estetike. Zbuloni setet e ndryshme që kemi sjellë në Megatek dhe bëni tuajën atë që ju përshtatet më shumë.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved