Zile dere

Zile dere

Zilja e derës është një pajisje sinjalizimi e cila montohet afër derës dhe kur një vizitor shtyp butonin zilja bie brenda ndërtesës. Në Megatek ka modele të ndryshme zilesh si zile dere pa kabull, zile dere me kabull dhe zile dere me kamera me të cilën mund të shihni personin që shtyp butonin por dhe mund të komunikoni me atë.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved