Saracineska me volant

Saracineska me volant

Saracineskat me volant janë valvula, të cilat përdoren për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit, mekanizmi mbyllës i të cilës ka formën e një disku, i cili mund të jetë prej bronxi ose gome. Duke lëvizur diskun e kontrollit me anë të dorezës e pozicionojmë atë paralel ose kundra rrjedhjes së ujit.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved