Kosha për shkundje cigare

Kosha për shkundje cigare

Koshat për shkundjen e cigares janë zgjidhja për çdo ambient dhe institucion që dëshiron të kujdeset për pastërtinë e hapësirës dhe duhanpirësit përreth. Koshat që gjeni në Megatek janë të përbërë prej inoksi të cilësisë së lartë për t'u përballuar me të gjitha kushtet atmosferike. Vëllimi kompakt i koshit zvogëlon erën e tymit dhe ul rrezikun e ndezjes.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved