Gardhe plastike

Gardhe plastike

Gardhet plastike janë një alternativë zëvendësuese për gardhet e drurit, në rrethimin e hapësirave të gjelbra. Materiali plastik është i qëndrueshëm ndaj lagështisë, ka peshë të lehtë dhe nuk ka nevojë të mirëmbahet. Në Megatek do të gjeni gardhe plastike për rrethim, të përmasave dhe formave të ndryshme, të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe