Veshje një-përdorimshe

Veshje një-përdorimshe

Krahas veshjeve profesionale, Megatek ka menduar të ofrojë edhe veshje një-përdorimshe për tu përdorur lehtësisht në vende sterile në fusha të ndryshme. Këtu do gjeni doreza, kominoshe, kapuçë, mbulesa këpucësh, maska për t'ju mbrojtur juve dhe rrobat tuaja nga faktorë të lëngshëm apo të ngurtë me të cilat mund të haseni në ambiente të ndryshme.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe