Krem dite

Krem dite

Vendosja e një kremi dite është baza për një kujdes të mirë ndaj lëkurës. Direkt pas një pastruesi, ju mund të aplikoni kremin e ditës për të mbajtur të hidratuar fytyrën dhe për t'i dhënë asaj një pamje të shëndetshme. Në Megatek do gjeni krem dite për t'iu përshtatur llojeve të ndryshme të lëkurës.

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe