Bango për banjo

Bango për banjo

Një nga trendet më të këndshme për arredimin e tualeteve vitet e fundit janë bangot për banjo, të cilat mbajnë lavamanin në mënyrë unike dhe minimaliste pezull në ajër. Duke i montuar në mur, ju mund ti përdorni bangot si bazament mjaft të qëndrueshëm për lavamanin tuaj. Këtu në Megatek mund të gjeni një gamë të gjerë modelesh që i përshtaten çdo shije tuajën.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved