Tenxhere presioni

Tenxhere presioni

Tenxheret e gatimit janë mënyra mjaft praktike dhe të shpejta për të gatuar shijshëm dhe në mënyrë sa më të shëndetshme! Çdo kuzhinë ka nevojë për një tenxhere me presion e cila gatuan disa herë më shpejt se një tenxhere e zakonshme. Në Megatek mund të gjesh tenxhere presioni të modeleve të ndryshme, për t’ju përshtatur mënyrës suaj të gatimit!

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved