Antirrëshqitëse

Antirrëshqitëse

Aksidentet në banjo apo tualet për shkak të rrëshqitjes janë jo të pakta. Lagështia e tepërt në ambientin e banjos dhe shtrimi me pllaka e bëjnë tualetin një ambient të rezikshëm nëse nuk bëni kujdes. Por fatmirësisht këtu në megatek do të mund të gjeni zgjidhje! Gama e gjerë e antirrëshqitësve ka modele të shumta zgjedhje të cilat fiksohen mire në tokë dhe nuk lejojnë që të rrëshqisni.

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe