Shishe dhe Faqore

Shishe dhe Faqore

Për ambalazhimin e pijeve të ndryshme apo produkteve të tjera si vaji i ullirit, duhet të përdorni shishe dhe faqore të përshtatshme. Në Megatek mund të përzgjidhni shishe të formave dhe materialeve të ndryshme, të cilat përdoren në kantinat e verës apo birraritë, në fabrikat e përpunimit të ullirit, si edhe në ambiente shtëpie për ruajtjen e produkteve të ndryshme të bëra vetë.

Items 1-28 of 74

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 74

Faqja
për faqe