Tuba të galvanizuar

Tuba të galvanizuar

Ka shumë përdorime të tubit të çelikut të galvanizuar në ndërtesën e banimit dhe atë komercial qoftë për transferimin e naftës, ujit, gazit apo një lloji tjetër të substancave të lëngshme. Këto tuba janë bërë prej çeliku të ngurtë dhe mund të vijnë në shumë forma. Një nga llojet e zakonshme dhe më të njohura është tubi i galvanizuar. Tubi i galvanizuar është bërë prej çeliku të ngurtë dhe veshjes shtesë të zinkut për të shmangur ndryshkun dhe korrozionin.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved