Koromane shkalle

Koromane shkalle

Një koromane shkalle është një shinë që është krijuar për tu kapur nga dora, në mënyrë që të sigurojë qëndrueshmëri ose mbështetje. Koromanet përdoren zakonisht gjatë ngjitjes ose zbritjes së shkallëve dhe shkallëve lëvizëse për të parandaluar rëniet dhe dëmtimet. Në Megatek do të gjeni koromane shkalle të përshtatshme për të gjitha llojet e shkallëve.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved