Fara

Fara

Farat janë një element jetik për kultivimin e bimëve, duke filluar nga kopshtaria dhe deri tek bujqësia profesionale. Megatek ofron një gamë të gjerë të farave, duke përfshirë fara për fruta, perime, bimë dekorative dhe shumë më tepër.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved