Kavanozë konservimi

Kavanozë konservimi

Për përgatitjen e ushqimeve të ndryshme si turshi, reçel apo ushqime të tjera të konservuara, përdorni kavanozë konservimi të një kualiteti të lartë, që ruajnë shijen dhe vlerat ushqyese të produkteve të ndryshme. Në Megatek do të gjeni një gamë të gjerë aksesorësh cilësorë për kuzhinën tuaj, për të përgatitur të gjithë ushqimet e konservuara që dëshironi.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved