Furça dhëmbësh elektrike

Furça dhëmbësh elektrike

Zgjidhni furçën elektrike për një pastrim më efikas të sipërfaqes së dhëmbëve dhe efekt zbardhues. Përbërë nga fije të buta sintetike, furça elektrike përdoret për pastrimin e baktereve dhe papastërtive nga dhëmbët si dhe hapësirat midis dhëmbëve. Mund të zgjidhni mes modele të ndryshme që Megatek ka sjellë dhe të shtoni në produktet e kujdesit oral, atë që ju mungonte!

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved