Panele Melamine

Panele Melamine

Panelet e melaminës në Megatek janë të një cilësie të lartë dhe janë prodhuar nga fletë melamine me bazë druri të papërpunuar, në sipërfaqe të veshura me dekor letre dhe rrëshirë melamine, në kushte të caktuara të temperaturës dhe presionit. Rekomandohen të përdoren në ndërtimin e rafteve të mobiljeve dhe rafteve të kuzhinës, për shkak të qëndrueshmërisë së tyre ndaj përdorimit.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved