Multimetër

Multimetër

Të gjithë elektriçistët profesionistë duhet të kenë gjithmonë me vete një multimetër për të matur tensionin, rezistencat etj, Këtu në Megatek mund të gjeni multimetra praktikë dhe njëkohësisht mjaft efektivë në matjen e parametrave elektike.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe