Kabëll Audio

Kabëll Audio

Për të transmetuar sinjalin e zërit nga amplifikatori tek bokset ose nga kompjuteri juaj tek bokset e muzikës, ju duhet të përdorni kabujt e duhur të audios, të cilët në Megatek gjenden në shumëllojshmëri modelesh dhe dimensionesh për t'u përshtatur me përdorimin tuaj.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved