Gjilpërë dore dhe makine

Gjilpërë dore dhe makine

Pa to nuk mund të realizohet qepja, por shpesh herë na humbasin. Bëhet fjalë pikërisht për gjilpërat! Shpalosni talentin tuaj në qëndisje me gjilpërat cilësore që kemi sjellë në Megatek. Funksionale dhe me përmasa të ndryshme, ato do të jenë aksesorët që do t'ju hyjnë në punë sa herë nisni proçesin e qepjes.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved