Letër ambalazhi/kuzhine

Letër ambalazhi/kuzhine

Paketoni ushqimet tuaja me letër ambalazhi kuzhine, për t’i ruajtur ato të freskëta dhe të shijshme. Në Megatek mund të zgjidhni letër ambalazhi të materialeve të ndryshme, të cilat janë të përshtatshme për përdorim në ambiente familjare dhe në restorante, fast-food-e, etj.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe