Letër me ngjitje dhe Indekse

Letër me ngjitje dhe Indekse

Gjatë ditëve të ngarkuara në punë apo në shkollë, ndonjëherë është e pamundur të mbajmë mend çdo gjë. Ndaj e gjejmë të domosdoshme të vendosim shënime në tavolinë apo diku tjetër, për të qenë sa më të organizuar dhe për t'i bërë gjërat në kohën e duhur. Për këtë Megatek ju ofron letrat me ngjitje në ngjyra dhe forma të ndryshme.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe