Dollape dhe Rafte

Dollape dhe Rafte

Një hapësirë të mirë në ambientet e punës apo shkollës, e zënë dollapet dhe raftet e arkivimit. Në Megatek kemi sjellë ndër materialet më cilësore për ti rezistuar ndryshkut me kalimin e viteve. Janë projektuar me ndarje të ndryshme për një organizim perfekt të sendeve personale apo arkivave të punës.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved