Uniforma sanitare

Uniforma sanitare

Pajisni stafin tuaj të pastrimit me uniformat e duhura sanitare në Megatek, të cilat janë mjaft praktike dhe të rehatshme në përdorim të përditshëm. Materiali i tyre i bën mjaft rezistente ndaj larjeve të shpeshta duke qëndruar s ii ri për një kohë të gjatë.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved