Bojë flokësh

Bojë flokësh

Jeni gati për të ndryshuar ngjyrën e flokëve tuaja apo të t'i dhënë atyre njëtrajtshmëri? Në Megatek do të gjeni bojëra të pasuruara me varja esencialë për një trajtim ushqyes, mbrojtës dhe rigjenerues. Mjafton të zgjidhni ngjyrën dhe nuancën që dëshironi.

Items 1-28 of 92

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 92

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved