Qirinj citronela

Qirinj citronela

Me qirinjtë citronela, vaji i të cilëve nxirret nga gjethet dhe trungu i një bime tropikale, mund të krijoni atmosferën e ngrohtë që dëshironi si dhe të mbani larg mushkonjat. Djegia e këtyre qirinjve krijon një dritë të butë, perfekte për ndriçimin e hapësirave të jashtme gjatë natës. Zgjidhni mes qirinjve citronela që kemi sjellë në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved