Bigudina

Bigudina

Përmes bigudinave që gjeni në Megatek do të mund të krijoni modele të ndryshme flokësh, duke shtuar vëllim në flokë dhe duke i modeluar ato në kaçurrela ose onde. Janë shumë të thjeshta në përdorim dhe pastrohen lehtësisht.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved