Bojë për vetulla

Bojë për vetulla

Për mbulimin e zonave të rralla me vetulla si dhe për konturimin e tyre, mund të përdorni bojë për vetulla. Tashmë mund të krijoni vetullat që dëshironi me shumë thjeshtësi. Në Megatek do të gjeni bojë për vetullat me pigmente në ngjyra të ndryshme duke siguruar njëkohësisht qëndrueshmëri dhe mbulim të gjatë.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved