Çanta për tablet

Çanta për tablet

Përse ju duhet me patjetër një çantë tableti? Për të shmangur çdo gërvishtje, goditje, papastërti të ndryshme apo dhe rëniet. Tableti juaj mund të qëndrojë si i ri, pavarësisht sesa kohë kalon,falë këtyre çantave mbrotjëse. Në Megatek i disponojmë me dizajne, ngjyra dhe materiale të ndryshme.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved