Prerëse bari me karburant

Prerëse bari me karburant

Për të prerë dhe shkurtuar barin në mjediset e gjelbra, mund të përdorni një prerëse bari me karburant, e cila operon me fije ose me disk dhe mund të arrijë të mbulojë një sipërfaqe më të madhe të kopshteve apo lulishteve. Në Megatek do të gjeni prerëse bari me karburant të cilat janë praktike dhe rezistente në përdorim.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved