Saldatrice TIG

Saldatrice TIG

Saldatricja TIG është një model me fuqi operimi të lartë (200 A), i teknologjise TIG Lift me mënyrë operimi elektronike, me punim me gaz argoni. Nëse jeni duke kërkuar për një saldim preçiz dhe estetikisht të bukur të materialeve si alumin, gizë, inoks apo të tjera zgjidh saltadricen TIG.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved