Sita inoksi

Sita inoksi

Sitat e inoksit janë një element mjaft i rëndësishëm për një kuzhinë të kompletuar. Ato mund të përdoren në shumë receta, për të kulluar ujin apo lëngjet, por edhe për të situr ingredientët e thatë në gatim si miellin apo sheqerin. Këtu në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri sitash inoksi të cilat janë mjaft rezistente ndaj ndryshkjes dhe i rezistojnë mjaft mirë përdorimit intensiv në kuzhinë.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved