Fllanxhe 10" PN 10 celiku me 12 vrima qorre (DN 250)

Në stok
Kodi
10104
€83.64
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Fllanxha eshte një disk ose unazë e cila vendoset në skajet e tubit për të realizuar lidhjen midis tubit dhe rakorderive të ndryshme, për të përforcuar lidhjen midis tubit dhe radordit. Fllaxhat zakonisht saldohen ose vidhosen në fund të tubit, duke i shtrënguar me bulona. Gjithashtu vendoset një gomine midis lidhjeve për të bllokuar ndonjë rrjedhje te mundëshme dhe për të siguruar izolim të plotë. Ekziston edhe një llojë tjetër fllanxhe, e cila quhet Fllanxhë Qorre. Me këtë tip fllanxhe realizohet mbyllja e linjës dhe vendoset në fund te sistemit. Për te realizuar vendosjen e fllanxhës qorre dhe mbylljen e tubit fllanxha bashkohet me nje rakord tjeter, i cili gjithashtu vendoset ne skajin e tubit, sic mund të jëtë Adaptori për Fllanxhë
Specifikime teknike
  • Presioni: 10 bar
  • Materiali: Celik
  • Masa: 10 "(250mm)
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Fllanxhe 10" PN 10 celiku me 12 vrima qorre (DN 250)
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved